Рейвънсууд, Пенсилвания. В градът има смъртоносно проклятие, което вече тече от поколения насам. За да се връщат войниците, обратно живи и здрави при семействата си, за всяка война трябва да умират по пет тинейджъра от Рейвънсууд. Има сключен договор, който гласи фамилиите на петте прокълнати фамилии, като при всяка война някой тинейджър от тези фамилии бива убиван с още четирима, единственият начин да прехвърли проклятието на друг е да се обедини с "Децата на Злото". А единственият начин да се развали проклятието ... да останете живи.
Вход
Latest topics
Екип на форума;
.Amelia.
ADMINISTRATOR; AMELIA HESTTLER - 21 - FC: HOLLAND RODEN - CURSE BREAKER -----
Jamie Commun
ADMINISTRATOR; JAMIE COMMUN - 25 - FC: MAX IRONS - CHILD OF EVIL -----
Avery Dubois;
ADMINISTRATOR; AVERY DUBOIS - 22 - FC: JESSIE ANN GRAVEL - GUARDIAN -----
Rosalie Buttler
MODERATOR; ROSALIE BUTTLER - 25 - FC: NINA DOBREV - CITIZEN -----
Прочитай с дъха си, разглеждай с уста, запомняй с езика, чети ме така.... SPAM VOL 4
+15
Alexander.
Rick Reed
Adam Romanov.
Isabelle.
Michael DeNoar
christopher;
Bella.
Angella Fausnaught
Avery Dubois;
Victor Fausnaught
Elle.
▲.Christian
Evelyne.
;anthany
Jamie Commun ◭
19 posters
Страница 10 от 10
Страница 10 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Прочитай с дъха си, разглеждай с уста, запомняй с езика, чети ме така.... SPAM VOL 4
First topic message reminder :
Нимфомани има ли?!
Нимфомани има ли?!
Jamie Commun ◭- Look into he's eyes he's cold as ice
- Брой мнения : 872
Re: Прочитай с дъха си, разглеждай с уста, запомняй с езика, чети ме така.... SPAM VOL 4
Здрастииииии
Anabell ♠- Ghosts
- Брой мнения : 96
Rick Reed- Citizens
- Брой мнения : 120
Anabell ♠- Ghosts
Re: Прочитай с дъха си, разглеждай с уста, запомняй с езика, чети ме така.... SPAM VOL 4
ядосват ме,ко пр
Rick Reed- Citizens
- Брой мнения : 120
И аз се нервирам мисля да убия някой :Д иначе нищо ти
Anabell ♠- Ghosts
Dianna△- They call her ice queen, but they don't really know her
- Брой мнения : 510
AAAaaand I'm bored! :D Някоя жива душа да се намира?
Marcus Hill.- Child of devil
- Брой мнения : 8
Намира се :д
Anabell ♠- Ghosts
А така хД сега ако ми правиш и компания, докато ме напусне скукато цена няма да имаш хД Как сме?
Marcus Hill.- Child of devil
- Брой мнения : 8
Hey again :D
Dianna△- They call her ice queen, but they don't really know her
- Брой мнения : 510
Страница 10 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Every story has an end. But in life every end is a new beginning. SPAM VOL 3
» ;As i walked in, almost awake, she turned to me and said softly 'you've got to make love with me in this very moment' , my eyes lit up and i though that i'm dreaming. Her lips under mine, her body im my hands, goind down. SPAM!
» I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best. SPAM /VOL2/
» ;As i walked in, almost awake, she turned to me and said softly 'you've got to make love with me in this very moment' , my eyes lit up and i though that i'm dreaming. Her lips under mine, her body im my hands, goind down. SPAM!
» I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best. SPAM /VOL2/
Страница 10 от 10
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Мар 08, 2015 1:43 pm by Аримана
» I was broken to pieces. You broke me. And then you put the pieces back together. || Zachary. and Beth.
Пон Сеп 22, 2014 10:53 pm by Beth.
» Станете наши приятели;
Сря Авг 20, 2014 6:47 am by Evelyne.
» Търся си другарче за рп
Сря Юни 18, 2014 2:23 pm by Аримана
» Нимфоман или наркоман за предишния?
Пет Май 30, 2014 9:41 pm by Rick Reed
» Склада в края на града
Сря Май 07, 2014 8:02 pm by Marcus Hill.
» Прочитай с дъха си, разглеждай с уста, запомняй с езика, чети ме така.... SPAM VOL 4
Сря Май 07, 2014 6:28 pm by Dianna△
» I believe in the wonder I believe I can touch the flame- Nathaniel and Anabel
Сря Май 07, 2014 5:52 pm by Anabell ♠
» Търся си...
Сря Май 07, 2014 5:09 pm by Marcus Hill.