Рейвънсууд, Пенсилвания. В градът има смъртоносно проклятие, което вече тече от поколения насам. За да се връщат войниците, обратно живи и здрави при семействата си, за всяка война трябва да умират по пет тинейджъра от Рейвънсууд. Има сключен договор, който гласи фамилиите на петте прокълнати фамилии, като при всяка война някой тинейджър от тези фамилии бива убиван с още четирима, единственият начин да прехвърли проклятието на друг е да се обедини с "Децата на Злото". А единственият начин да се развали проклятието ... да останете живи.
Вход
Latest topics
Екип на форума;
.Amelia.
ADMINISTRATOR; AMELIA HESTTLER - 21 - FC: HOLLAND RODEN - CURSE BREAKER -----
Jamie Commun
ADMINISTRATOR; JAMIE COMMUN - 25 - FC: MAX IRONS - CHILD OF EVIL -----
Avery Dubois;
ADMINISTRATOR; AVERY DUBOIS - 22 - FC: JESSIE ANN GRAVEL - GUARDIAN -----
Rosalie Buttler
MODERATOR; ROSALIE BUTTLER - 25 - FC: NINA DOBREV - CITIZEN -----
Станете наши приятели;
+10
Bella.
.Sophia Devereux.ღ
-molly
Финик МакКоул
;tomas..
karolina j.
.Abadon
Rosalie Buttler
aiden evans.
.Amelia.
14 posters
Страница 1 от 1
Re: Станете наши приятели;
форумът се завръща!
Преди близо три века е сключен пакт между четирима американци, тръгнали да дирят щастието си и смятаната за последна представителка на салемските вещици, с който се поставят основите на малкото градче Мелроуз. Мнозина приемат, че то е благословено, защото е оцеляло през какво ли не, но истината е, че никой не е съвсем сигурен за живота си на място, където вещиците не са единствени бродници...
Преди близо три века е сключен пакт между четирима американци, тръгнали да дирят щастието си и смятаната за последна представителка на салемските вещици, с който се поставят основите на малкото градче Мелроуз. Мнозина приемат, че то е благословено, защото е оцеляло през какво ли не, но истината е, че никой не е съвсем сигурен за живота си на място, където вещиците не са единствени бродници...
- Код:
[url=http://melroseplace.forumotion.com/][img]http://i912.photobucket.com/albums/ac327/neontree-/banner_zps65ce3566.gif?t=1393778776[/img][/url]
karolina j.- Guardians
- Брой мнения : 96
Rosalie Buttler- Moderator;
- Брой мнения : 282
Делейн.Не знам дали може да се нарече чудо , но това бе мястото ,на което оцеляването не бе гарантирано, но пък до известна степен бе сигурно. Това местенце е изцяло скрито от всичко, което е настанало и трудно може да се намери.Но открие ли се бързо може да се превърне в твой дом.Е,разбира се не всичко в него е розово , изпълнено с усмихнати леприкони и еднорози, но въпреки това не е същата война, която е обхванала целия свят. Жителите на Делейн не винаги живеят в покой.Сред тях има всякакви лица криещи всякакви идеали.
[url=dustin-rpg.bulgarianforum.net/][/url]
П.С.Сега ви добавям
П.С.Сега ви добавям
Percival Gun- Other creatures
- Брой мнения : 11
- Код:
[url=http://soulless-keepers.bulgarianforum.net/]
[img]http://prikachi.com/images/829/7347829A.gif[/img][/url]
поздравления!
ако четете това, значи наскоро сте отключили магическите си сили с някой прокълнат медальон, някое кофти създание на мрака ви е захапало, или каквото там е на мода тази седмица. простете, не ги следя нещата. съществува само един неоспорим факт - съдбата е решила да се подиграе с вас по възможно най-гадният начин.
и тъй като сте в лондон, искам да ви осведомя още едно нещо – красивото ви вратленце е затънало в най-голямата яма от божествени/демонични плаващи пясъци от тази страна на портите (онези с надпис „надежда тука всяка оставете”, въпреки че съответния надпис се е поизтрил от времето на приятелчето ми данте. ей, голяма пушалка беше).
в момента, предполагам, сте малко объркани, а простото ви мозъче е изпълнено с буламач от кой, какво, как, защо...
е, късметлии сте, защото съм тук да ви изясня нещата за някои контета с голямо его. (п.с. нека да не споменаваме на съответните за последния коментар, тъй като ми се ще да подишам още малко. а ако аз умра, е, вие сте жестоко прецакани.)
внимавайте как ще постъпите със знанието, което ще ви дам. знанието е сила.
винаги е било, винаги ще бъде.
а глупостта убива. вярвайте ми.
все пак, ще ви дам само основата. мръсните детайли ще трябва сами да си ги поискате лично от въпросните контета.
желая ви супер късмет с това. сега ме извинете, но имам нужда от пауза за да се посмея на идеята.
връща се, що годе в трезва форма. *прочиства си гърлото*.
добре дошли в новият си живот. сега вървете сритайте малко задници.
време е да започнем с уроците.
milla.- Брой мнения : 1
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Мар 08, 2015 1:43 pm by Аримана
» I was broken to pieces. You broke me. And then you put the pieces back together. || Zachary. and Beth.
Пон Сеп 22, 2014 10:53 pm by Beth.
» Станете наши приятели;
Сря Авг 20, 2014 6:47 am by Evelyne.
» Търся си другарче за рп
Сря Юни 18, 2014 2:23 pm by Аримана
» Нимфоман или наркоман за предишния?
Пет Май 30, 2014 9:41 pm by Rick Reed
» Склада в края на града
Сря Май 07, 2014 8:02 pm by Marcus Hill.
» Прочитай с дъха си, разглеждай с уста, запомняй с езика, чети ме така.... SPAM VOL 4
Сря Май 07, 2014 6:28 pm by Dianna△
» I believe in the wonder I believe I can touch the flame- Nathaniel and Anabel
Сря Май 07, 2014 5:52 pm by Anabell ♠
» Търся си...
Сря Май 07, 2014 5:09 pm by Marcus Hill.