Рейвънсууд, Пенсилвания. В градът има смъртоносно проклятие, което вече тече от поколения насам. За да се връщат войниците, обратно живи и здрави при семействата си, за всяка война трябва да умират по пет тинейджъра от Рейвънсууд. Има сключен договор, който гласи фамилиите на петте прокълнати фамилии, като при всяка война някой тинейджър от тези фамилии бива убиван с още четирима, единственият начин да прехвърли проклятието на друг е да се обедини с "Децата на Злото". А единственият начин да се развали проклятието ... да останете живи.
Вход
Latest topics
Екип на форума;
.Amelia.
ADMINISTRATOR; AMELIA HESTTLER - 21 - FC: HOLLAND RODEN - CURSE BREAKER -----
Jamie Commun
ADMINISTRATOR; JAMIE COMMUN - 25 - FC: MAX IRONS - CHILD OF EVIL -----
Avery Dubois;
ADMINISTRATOR; AVERY DUBOIS - 22 - FC: JESSIE ANN GRAVEL - GUARDIAN -----
Rosalie Buttler
MODERATOR; ROSALIE BUTTLER - 25 - FC: NINA DOBREV - CITIZEN -----
Прочитай с дъха си, разглеждай с уста, запомняй с езика, чети ме така.... SPAM VOL 4
+15
Alexander.
Rick Reed
Adam Romanov.
Isabelle.
Michael DeNoar
christopher;
Bella.
Angella Fausnaught
Avery Dubois;
Victor Fausnaught
Elle.
▲.Christian
Evelyne.
;anthany
Jamie Commun ◭
19 posters
Страница 9 от 10
Страница 9 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Прочитай с дъха си, разглеждай с уста, запомняй с езика, чети ме така.... SPAM VOL 4
First topic message reminder :
Нимфомани има ли?!
Нимфомани има ли?!
Jamie Commun ◭- Look into he's eyes he's cold as ice
- Брой мнения : 872
Re: Прочитай с дъха си, разглеждай с уста, запомняй с езика, чети ме така.... SPAM VOL 4
смисъл? нямам никакви претенции, добре че обясни.
Elle.- Cursed
- Брой мнения : 169
Re: Прочитай с дъха си, разглеждай с уста, запомняй с езика, чети ме така.... SPAM VOL 4
добре,ти от кой край на бг си?
Rick Reed- Citizens
- Брой мнения : 120
София.. и се познаваме с теб, само да вметна.. или поне аз те знам, човече
Elle.- Cursed
Христинке.....
Rick Reed- Citizens
разбира се. кое друго момиче гледа толкова мачове, ако не аз
Elle.- Cursed
то за тебе е нормално,то гаджето ми не гледа мачове,но ти гледаш ;ххх
Rick Reed- Citizens
всеки с интересите си..
Elle.- Cursed
Rick Reed- Citizens
Anabell ♠- Ghosts
- Брой мнения : 96
Rick Reed- Citizens
Emilie Heart- Other creatures
- Брой мнения : 40
Rick Reed- Citizens
Здрасти, как си?
добре,а ти?
Rick Reed- Citizens
И аз, какво правиш?
ми слушам музика и се колебая дали да почна да пиша в бъдещето РП между мен и Амара или нещо подобно беше,щото не я виждам да влиза,а не искам да почна рп и никой да не пише
Rick Reed- Citizens
Rick Reed- Citizens
Ами гледам игра на тронове ииии чакам Антъни да пише че ме лови нервозата :Д
чакай,аз чакам някой редовен да ме поиска за другарче,но може да си остана с желанието
Rick Reed- Citizens
Ако искаш може да пишем гиф рп? За обикновено нямам време, а с моите постове от 1000 думи
бягай от тука,1000 думи,що не ги пишеш с 2000 или 3000 думи???
За гиф,честно мразя ги тия рп-та,предпочитам да напиша 30 реда пост,да опиша всичко на героя,а не да му лепна една усмивка или тъжен поглед и да водя рп
За гиф,честно мразя ги тия рп-та,предпочитам да напиша 30 реда пост,да опиша всичко на героя,а не да му лепна една усмивка или тъжен поглед и да водя рп
Rick Reed- Citizens
ее съжалявам, значи аз не съм оферта.
Elle.- Cursed
Jamie Commun ◭- Look into he's eyes he's cold as ice
- Брой мнения : 872
Rick Reed- Citizens
Страница 9 от 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Every story has an end. But in life every end is a new beginning. SPAM VOL 3
» ;As i walked in, almost awake, she turned to me and said softly 'you've got to make love with me in this very moment' , my eyes lit up and i though that i'm dreaming. Her lips under mine, her body im my hands, goind down. SPAM!
» I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best. SPAM /VOL2/
» ;As i walked in, almost awake, she turned to me and said softly 'you've got to make love with me in this very moment' , my eyes lit up and i though that i'm dreaming. Her lips under mine, her body im my hands, goind down. SPAM!
» I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best. SPAM /VOL2/
Страница 9 от 10
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Мар 08, 2015 1:43 pm by Аримана
» I was broken to pieces. You broke me. And then you put the pieces back together. || Zachary. and Beth.
Пон Сеп 22, 2014 10:53 pm by Beth.
» Станете наши приятели;
Сря Авг 20, 2014 6:47 am by Evelyne.
» Търся си другарче за рп
Сря Юни 18, 2014 2:23 pm by Аримана
» Нимфоман или наркоман за предишния?
Пет Май 30, 2014 9:41 pm by Rick Reed
» Склада в края на града
Сря Май 07, 2014 8:02 pm by Marcus Hill.
» Прочитай с дъха си, разглеждай с уста, запомняй с езика, чети ме така.... SPAM VOL 4
Сря Май 07, 2014 6:28 pm by Dianna△
» I believe in the wonder I believe I can touch the flame- Nathaniel and Anabel
Сря Май 07, 2014 5:52 pm by Anabell ♠
» Търся си...
Сря Май 07, 2014 5:09 pm by Marcus Hill.