Рейвънсууд, Пенсилвания. В градът има смъртоносно проклятие, което вече тече от поколения насам. За да се връщат войниците, обратно живи и здрави при семействата си, за всяка война трябва да умират по пет тинейджъра от Рейвънсууд. Има сключен договор, който гласи фамилиите на петте прокълнати фамилии, като при всяка война някой тинейджър от тези фамилии бива убиван с още четирима, единственият начин да прехвърли проклятието на друг е да се обедини с "Децата на Злото". А единственият начин да се развали проклятието ... да останете живи.
Вход
Latest topics
Екип на форума;
.Amelia.
ADMINISTRATOR; AMELIA HESTTLER - 21 - FC: HOLLAND RODEN - CURSE BREAKER -----
Jamie Commun
ADMINISTRATOR; JAMIE COMMUN - 25 - FC: MAX IRONS - CHILD OF EVIL -----
Avery Dubois;
ADMINISTRATOR; AVERY DUBOIS - 22 - FC: JESSIE ANN GRAVEL - GUARDIAN -----
Rosalie Buttler
MODERATOR; ROSALIE BUTTLER - 25 - FC: NINA DOBREV - CITIZEN -----
She's a mess of gorgeous chaos, and you can see it in her eyes. (Ellina Bright)
2 posters
Страница 1 от 1
She's a mess of gorgeous chaos, and you can see it in her eyes. (Ellina Bright)
name: Ellina Bright* age: 17 *to: Curse breakers * fc: Zoey Deutch
"Hell is empty, all the devils are here." Какво ли е чувството да знаеш, че всеки момент можеш да умреш? Да се страхуваш от всичко, което те заобикаля? Да се опитваш да се скриеш, но да няма къде да го направиш? Да си под постоянен стрес и живота ти да минава като на лента покрай теб, а ти да не участваш в него, а просто да стоиш уплашена и да гледаш? Ужасяващо, побиват те тръпки, не можеш да спиш, нито да се храниш, никога не си се усмихвала, никога не си била щастлива, никога нищо не е било както трябва и изведнъж с тунела се появява светлина, малка искрица, която е способна да запали огъня вътре в теб и да стопли душата ти. Онзи един човек, който те кара да се усмихнеш, да се сгушиш в него и да се чувстваш за пръв път в живота си защитена. Онзи един човек, за който мислиш цяла нощ, който ти звъни, за да ти каже, че те обича, който би направил всичко за теб. Но когато криеш тайна по-грозна от смъртта не можеш да се насладиш на момента напълно, защото тайната те изяжда от вътре, а той си мисли, че знае всичко, доверява ти се, а ти лъжеш човек, единствения човек, който обичаш и идва ден, в който просто му казваш всичко, независимо каква е цената, просто го правиш, защото не можеш да го държиш повече в себе си, невъзможно е. И изненадата идва с това, че той те разбира, всяка една твоя дума и продължава да ти вярва, тогава осъзнаваш, че той е всичко за теб и съществуването ти не е напълно безсмислено. Но влюбените постоянно правят глупости, мислят си, че помагат, а всъщност сякаш ти забиват нож в гърба и една единствена целувка се превръща в нещо прекалено голямо, тя те спасява от смъртта, но убива единствения човек, за който си е заслужавало да умреш и след това самата смърт ти се вижда като цел, която искаш да постигнеш, но колкото и да се опитваш - не успяваш. Елина Брайт бе прокълната, но с него се чувстваше в безопасност, той обаче реши да сключи сделка с Дявола от нейно име, накара я да го целуна, предавайки му проклятието и не след дълго той умря, а тя остана жива и за какво? |
Ellina Bright- Curse breaker
- Брой мнения : 5
Re: She's a mess of gorgeous chaos, and you can see it in her eyes. (Ellina Bright)
одобрена. добре дошла.
Similar topics
» I can't take my eyes off you (Sam and Angela) <3
» lost in your eyes/ drowning in blue [amelia&aiden]
» There’s a little bit of devil in those angel eyes. You’re a little bit of heaven, with a wild side.
» ;As i walked in, almost awake, she turned to me and said softly 'you've got to make love with me in this very moment' , my eyes lit up and i though that i'm dreaming. Her lips under mine, her body im my hands, goind down. SPAM!
» lost in your eyes/ drowning in blue [amelia&aiden]
» There’s a little bit of devil in those angel eyes. You’re a little bit of heaven, with a wild side.
» ;As i walked in, almost awake, she turned to me and said softly 'you've got to make love with me in this very moment' , my eyes lit up and i though that i'm dreaming. Her lips under mine, her body im my hands, goind down. SPAM!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Мар 08, 2015 1:43 pm by Аримана
» I was broken to pieces. You broke me. And then you put the pieces back together. || Zachary. and Beth.
Пон Сеп 22, 2014 10:53 pm by Beth.
» Станете наши приятели;
Сря Авг 20, 2014 6:47 am by Evelyne.
» Търся си другарче за рп
Сря Юни 18, 2014 2:23 pm by Аримана
» Нимфоман или наркоман за предишния?
Пет Май 30, 2014 9:41 pm by Rick Reed
» Склада в края на града
Сря Май 07, 2014 8:02 pm by Marcus Hill.
» Прочитай с дъха си, разглеждай с уста, запомняй с езика, чети ме така.... SPAM VOL 4
Сря Май 07, 2014 6:28 pm by Dianna△
» I believe in the wonder I believe I can touch the flame- Nathaniel and Anabel
Сря Май 07, 2014 5:52 pm by Anabell ♠
» Търся си...
Сря Май 07, 2014 5:09 pm by Marcus Hill.