Рейвънсууд, Пенсилвания. В градът има смъртоносно проклятие, което вече тече от поколения насам. За да се връщат войниците, обратно живи и здрави при семействата си, за всяка война трябва да умират по пет тинейджъра от Рейвънсууд. Има сключен договор, който гласи фамилиите на петте прокълнати фамилии, като при всяка война някой тинейджър от тези фамилии бива убиван с още четирима, единственият начин да прехвърли проклятието на друг е да се обедини с "Децата на Злото". А единственият начин да се развали проклятието ... да останете живи.
Вход
Latest topics
Екип на форума;
.Amelia.
ADMINISTRATOR; AMELIA HESTTLER - 21 - FC: HOLLAND RODEN - CURSE BREAKER -----
Jamie Commun
ADMINISTRATOR; JAMIE COMMUN - 25 - FC: MAX IRONS - CHILD OF EVIL -----
Avery Dubois;
ADMINISTRATOR; AVERY DUBOIS - 22 - FC: JESSIE ANN GRAVEL - GUARDIAN -----
Rosalie Buttler
MODERATOR; ROSALIE BUTTLER - 25 - FC: NINA DOBREV - CITIZEN -----
Коментари.
+9
.Amelia.
Jamie Commun ◭
Rosalie Buttler
Harper Avery.
Victor Fausnaught
Финик МакКоул
Dianna△
.jane sineclair
❣ Confession ❣
13 posters
Страница 1 от 1
Коментари.
тук можете да изказвате мнението си, по конфешъните.
❣ Confession ❣- Брой мнения : 33
Re: Коментари.
Confession написа:
my love
.jane sineclair- Moderator;
- Брой мнения : 205
Confession написа:
О-о-о-обичкам си те! <3
Victor Fausnaught- Citizens
- Брой мнения : 138
Victor Fausnaught написа:Confession написа:
О-о-о-обичкам си те! <3
Знаааам <3 <3 <3
Dianna△- They call her ice queen, but they don't really know her
- Брой мнения : 510
Така! Първо да знае, но едва ли ти, който и да си (хич не ми пука) когато си писал РП-та САМО два месеца си бил прекрасен в писането; едва ли си бил и ненадминат в това, което правиш. Друго..ти пиле мое; любов моя убедена съм, че дори и СЕГА не си толкова перфектен за колкото се имаш и за колкото искаш да бъдат останалите, които пишат с теб. Повярвай ми Розали не пише кой знае колко зле просто трябва да наблегне на граматически грешки и повече описания; бас държа, че си бил същия/същата..да не кажа и по - зле ;) , защото знам как е в началото....❣ Confession ❣ написа:
Да нека я грози но ще видиш след година две как не тя, а ТИ ще грозиш лика, който използваш ;) направо! на фона на нейното писане ще изглеждаш нищожен..мравка..бактерия..просто ти го пожелавам със се сърце ;) и знам, че ще стане, защото тя има потенциал, познавам я; думите ти просто ще я мотивират за нещо повече...не виждам как прелестно създание като Нина може да бъде развалено от някакви постове, които едва ли целият свят чете :D ..много тъп иказ.. :D Разбирам да беше някой силен герой от League of Legends и някой тъпак да го играе :D , и да му напишеш "noob" или да го изпсуваш на български :D , но..чак "разваля"; бих казала грози някак по - смислено звучи..❣ Confession ❣ написа:
Малко грубо си се изказал, ако питаш мен..просто постъпката е някак грозна; по - добре може би щеше да бъе, ако й беше писал ЛС; беше и дал носоки...вместо да я оплюваш можеше да й помогнеш, нали?
Ако нещо в изказа ми не допадне на администраторите или модераторите да се обърнат към мен ;) Розали ме помоли нищо да не пиша, но аз никой не слушам тъй, че...това е положението; дано и не обидя човека, който го е написал това, защото не това ми бе идеята ;)
Със здраве..
Финик МакКоул- Guardians
- Брой мнения : 50
Финик МакКоул написа:Така! Първо да знае, но едва ли ти, който и да си (хич не ми пука) когато си писал РП-та САМО два месеца си бил прекрасен в писането; едва ли си бил и ненадминат в това, което правиш. Друго..ти пиле мое; любов моя убедена съм, че дори и СЕГА не си толкова перфектен за колкото се имаш и за колкото искаш да бъдат останалите, които пишат с теб. Повярвай ми Розали не пише кой знае колко зле просто трябва да наблегне на граматически грешки и повече описания; бас държа, че си бил същия/същата..да не кажа и по - зле ;) , защото знам как е в началото....Confession написа:Да нека я грози но ще видиш след година две как не тя, а ТИ ще грозиш лика, който използваш ;) направо! на фона на нейното писане ще изглеждаш нищожен..мравка..бактерия..просто ти го пожелавам със се сърце ;) и знам, че ще стане, защото тя има потенциал, познавам я; думите ти просто ще я мотивират за нещо повече...не виждам как прелестно създание като Нина може да бъде развалено от някакви постове, които едва ли целият свят чете :D ..много тъп иказ.. :D Разбирам да беше някой силен герой от League of Legends и някой тъпак да го играе :D , и да му напишеш "noob" или да го изпсуваш на български :D , но..чак "разваля"; бих казала грози някак по - смислено звучи..Confession написа:
Малко грубо си се изказал, ако питаш мен..просто постъпката е някак грозна; по - добре може би щеше да бъе, ако й беше писал ЛС; беше и дал носоки...вместо да я оплюваш можеше да й помогнеш, нали?
Ако нещо в изказа ми не допадне на администраторите или модераторите да се обърнат към мен ;) Розали ме помоли нищо да не пиша, но аз никой не слушам тъй, че...това е положението; дано и не обидя човека, който го е написал това, защото не това ми бе идеята ;)
Със здраве..
Леле хора ще се избиете! Защо са тия драми, това чудо?
Не зная аз само коментирам нищо повечеDianna△ написа:Финик МакКоул написа:Така! Първо да знае, но едва ли ти, който и да си (хич не ми пука) когато си писал РП-та САМО два месеца си бил прекрасен в писането; едва ли си бил и ненадминат в това, което правиш. Друго..ти пиле мое; любов моя убедена съм, че дори и СЕГА не си толкова перфектен за колкото се имаш и за колкото искаш да бъдат останалите, които пишат с теб. Повярвай ми Розали не пише кой знае колко зле просто трябва да наблегне на граматически грешки и повече описания; бас държа, че си бил същия/същата..да не кажа и по - зле ;) , защото знам как е в началото....Confession написа:Да нека я грози но ще видиш след година две как не тя, а ТИ ще грозиш лика, който използваш ;) направо! на фона на нейното писане ще изглеждаш нищожен..мравка..бактерия..просто ти го пожелавам със се сърце ;) и знам, че ще стане, защото тя има потенциал, познавам я; думите ти просто ще я мотивират за нещо повече...не виждам как прелестно създание като Нина може да бъде развалено от някакви постове, които едва ли целият свят чете :D ..много тъп иказ.. :D Разбирам да беше някой силен герой от League of Legends и някой тъпак да го играе :D , и да му напишеш "noob" или да го изпсуваш на български :D , но..чак "разваля"; бих казала грози някак по - смислено звучи..Confession написа:
Със здраве..
Леле хора ще се избиете! Защо са тия драми, това чудо?
Финик МакКоул- Guardians
- Брой мнения : 50
Confession написа:
Dianna△ написа:Confession написа:
❣ Confession ❣ написа:
Много,много,много ти благодаря <3
Harper Avery.- Брой мнения : 15
Аз пък много си я обичам лигава!
❣ Confession ❣ написа:
Лигла или не пак си е яка!Victor Fausnaught написа:Аз пък много си я обичам лигава!❣ Confession ❣ написа:
Rosalie Buttler- Moderator;
- Брой мнения : 282
❣ Confession ❣ написа:
:Д :Д :Д И да ни посинеят лицата и да се тръшкаме... Чакай новият хит да се замеряме с мъртви плюшени тигри?! :Д
Jamie Commun ◭- Look into he's eyes he's cold as ice
- Брой мнения : 872
❣ Confession ❣ написа:
Hard sex for you too :D
Jamie Commun ◭ написа:Confession написа:
:Д :Д :Д И да ни посинеят лицата и да се тръшкаме... Чакай новият хит да се замеряме с мъртви плюшени тигри?! :Д
И ДА СИ ХВЪРЛЯМЕ ШАПКИТЕ Имаше и патица бду но тя бързо загуби и умря от тигъра
Rosalie Buttler написа:Лигла или не пак си е яка!Victor Fausnaught написа:Аз пък много си я обичам лигава!Confession написа:
О.о Лигава... Дъа :Д Може би има нещо такова. Ще поправя това
Confession написа:
:/ Е стига де. Просто са е така малко в постовете, без хейт ще се оправят нещата.
добре от мен да мине, с банани ще те замерям! И мъртви плюшени тигри !Confession написа:
С чорапи направо :Д
Благодаряяяя ти <333❣ Confession ❣ написа:
Обожавам графиките на Alexandra.
-anonymous
.Abadon- The face of evil;
- Брой мнения : 129
Ай..благодаря ти.❣ Confession ❣ написа:
Fallon Turin- Child of evil
- Брой мнения : 46
Confession написа:
i know hun, i know
.Nathaniel.- Child of evil
- Брой мнения : 144
.Nathaniel. написа:Confession написа:
i know hun, i know
:D Абе и все пак да си кажа аз
Anabell ♠- Ghosts
- Брой мнения : 96
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Нед Мар 08, 2015 1:43 pm by Аримана
» I was broken to pieces. You broke me. And then you put the pieces back together. || Zachary. and Beth.
Пон Сеп 22, 2014 10:53 pm by Beth.
» Станете наши приятели;
Сря Авг 20, 2014 6:47 am by Evelyne.
» Търся си другарче за рп
Сря Юни 18, 2014 2:23 pm by Аримана
» Нимфоман или наркоман за предишния?
Пет Май 30, 2014 9:41 pm by Rick Reed
» Склада в края на града
Сря Май 07, 2014 8:02 pm by Marcus Hill.
» Прочитай с дъха си, разглеждай с уста, запомняй с езика, чети ме така.... SPAM VOL 4
Сря Май 07, 2014 6:28 pm by Dianna△
» I believe in the wonder I believe I can touch the flame- Nathaniel and Anabel
Сря Май 07, 2014 5:52 pm by Anabell ♠
» Търся си...
Сря Май 07, 2014 5:09 pm by Marcus Hill.